keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Asheville, AAR...

Tässä valittuja paloja viime blogikirjoituksen jälkeisistä tapahtumista..

Toissaviikonloppuna olin International Officen järjestämällä retkellä Ashevillessa, joka sijaitsee myös täällä Pohjois-Carolinassa parin tunnin ajomatkan päässä. Asheville osoittautui mukavaksi pikkukaupungiksi, jossa oli kiva vain kävellä, katella ympärilleen ja poiketa pikkuputiikkeihin. Se oli jotenkin hiukan eurooppalaistyylinen verrattuna muihin amerikkalaisiin kaupunkeihin. Lauantaina poikettiin yhdellä taidenäyttelyalueella, syötiin lounas kasvisravintolassa, käveltiin pari tuntia kaupungilla, poikettiin ostoskeskuksessa kaupungin ulkopuolella ja vietettiin iltaa suht rauhallisesti sellaisessa ravintolassa/baarissa. Saatiin myös kuulla hyviä uutisia eli ASU:n jenkkifutisjoukkue voitti vieraspelinsä, mikä tarkoitti sitä, että voitettiin viidettä kertaa peräkkäin SoCo:n mestaruus (SoCo=southern conference). Olin aika innoissani, vaikka mieluiten olisin kyllä ollut paikanpäällä katsomassa peliä. Sunnuntaina syötiin aamupala aidossa kaksikerroksisessa lontoolaisbussissa, joka on nykyisin parkkeerattu Ashevilleen ja toimii kahvilana. Aamiaisen jälkeen vain nautittiin ulkona auringonpaisteesta ja lämmöstä. Veikkaisin, ettei ihan kovin kauaksi jääty Suomen hellerajasta. Aika mukava sää siis marraskuuksi. :) Ennen paluumatkaa lounastettiin intialaisessa ravintolassa. Ruoka oli vähän liian mausteista minun makuuni, mutta ihan kokeilemisen arvoista. Paluumatkalla poikettiin vielä sellaisessa tosi upeassa hotellissa, josta oli myös upeat näköalat, ja Linvillessä vesiputouksilla (upeat näköalat sielläkin).













Ashevillesta paluun jälkeen alkuviikko meni koulujuttujen parissa. Maanantaina oli quiz ja torstaina koe. Torstai-ilta olikin sitten ihan huippu. Pari kuukautta sitten kuulin, että kaksi tunnettua bändiä aikoo eksyä kiertueellaan tänne Booneen, joten olihan niistä otettava selvää, vaikka olin kuullut bändeiltä yhteensä vain yhden biisin sitä ennen. Toinen bändeistä vaikutti ihan hyvältä, joten ostin liput (n. 17 euroa) konserttiin. Tämä konsertti oli siis viime torstaina. Ekana soitti Anberlin, jonka mukanaolon tajusin vasta pari päivää ennen konserttia. Sen osuus meni lähinnä odotellessa pääesiintyjiä, jotka olivat the All-American Rejects (AAR) ja Taking Back Sunday. Jälkimmäinen oli hyvä, ensinmainittu mahtava. Jo ennen konserttia olin kuunnellut AAR:n biisejä Youtubesta ja niillä on tosi monta hyvää biisiä! AAR on todellakin mun uusi suosikkibändi! Konsertin jälkeen jäätiin seisoskelemaan hallin ulkopuolelle muutaman kymmenen innokkaan teinin kanssa ja nähtiinkin suurin osa bändien jäsenistä palaamassa keikkabusseille. Lol. :D

Unohdin tyhjentää kameran muistikortin ennen konserttia, joten en sitten voinut ottaa kovin paljon kuvia. Otin kuitenkin yhden videon, se on tossa alla. Oltiin siis hyvin lähellä lavaa. Kyseinen pätkä on biisistä Dirty Little Secret. Käykää ihmeessä katsomassa sen musiikkivideo Youtubesta, se on aika hauska. Muita hyviä biisejä ovat It Ends Tonight (mun suosikki), Give You Hell (se biisi, jonka jopa minä olin kuullut aiemmin), Move Along, I Wanna jne. Täytyy kyllä käydä ostamassa AAR:n cd vielä ennen kuin tulen takaisin. Yliopiston kirjakaupassa AAR:n cd maksoi vain jotain 14 dollaria, mikä euroissa on vielä vähemmän. En tiedä minkä hintaisia cd-levyt Suomessa nykyään ovat, mutta halvemmalla taitaa täältä saada.


Viime viikonloppu meni aivan liian nopeasti. Olin joka ilta jossain menossa, mutta join koko viikonloppuna vain yhden alkoholillisen juoman.. Lauantaina päivällä oli jenkkifutiskauden viimeinen sarjapeli. Oli taas kerran aivan mahtavaa! Selvittiin playoffeihin, jotka alkavat tämän viikon lauantaina, mutta en valitettavasti pääse katsomaan peliä. Harmittaa aivan suunnattomasti, etenkin jos häviämme, sillä tappio tarkoittaa kauden päättymistä. Mutta on mulla ihan hyvä syy jättää peli väliin, olen nimittäin Atlantassa, Georgian osavaltiossa! Huomenna on Thanksgiving eli kiitospäivä ja pääsen "host-"/ystäväperheeni kanssa viettämään sitä perheen äidin siskon luokse Atlantaan. Lähdemme torstaiaamuna ja palaamme lauantaina joskus iltapäivästä (valittavasti emme ehdi takaisin futispeliin, joka alkaa jo klo 12). Tänään kokkailimme kaikenlaista huomista päivällistä varten. Minä tein elämäni ensimmäistä kertaa rosollia.. Onneksi meillä tulee olemaan niin paljon kaikkea muuta syötävää (mm. kalkkuna, perunamuussia, piirakoita, kakku, keitettyjä porkkanoita), että kukaan ei kiinnitä huomiota yhteen outoon suomalaiseen salaattiin. :D

Nyt katson telkkarista nhl-kiekkoa. Yllättävää kyllä, tämä on oikeastaan ensimmäinen kerta koko syksynä, kun olen jäänyt telkkarin ääreen pidemmäksi aikaa seuratakseni jotain ottelua. Välillä tietty jossain ravintolassa istuessa tulee vilkuiltua telkkariruuduilta jenkkifutista, mutta muuten on koko telkkarin katseleminen jäänyt aika vähille. Yllättävää siksi, että telkkarin urheilutarjonta on valtava. Nyt televisiosta tulevassa pelissä pelaavat vastakkain Carolina Hurricanes ja Anaheim Mighty Ducks, ja Selänne [Selani] teki juuri maalin Koivun syötöstä. Ehkä tekin näette sen huomenna urheiluruudusta. :)

1 kommentti:

  1. Vähän toi thanksgiving on varmaan siisti :) Just kerran kun katsoin frendejä mietin että olisi siistiä päästä jenkkeihin viettämään oikeeta kiitospäivää!

    VastaaPoista