lauantai 10. lokakuuta 2009

Syyskuvia ja viikon tapahtumia

Vaikka noissa edellisen postauksen kommenteissa lupasin niin ette saakaan vielä kuulla kuntoilumahdollisuuksista. Mulla piti olla hyvin aikaa kirjoitella niistä tällä viikolla, mutta yllättäen keksin sitten muuta tekemista.. :) Mutta aion kyllä kirjoittaa sen postauksen piakoin, kuvatkin on jo valmiina.

Tähän alkuun pari syksyistä kuvaa.

Farmers' market eli paikallinen tori. Kuva parin viikon takaa lauantailta, jolloin satoi ja paljon.




















Kuva viime sunnuntain pyöräretkeltä.



















Osa kampusalueen puista on jo pudottanut lehtensä, mutta suurin osa on juuri nyt kauneimmillaan. Taustalla näkyvä punertava rakennus on kirjasto, joka muuten juuri pidensi aukioloaikoijaan ja on nyt auki vuorokauden ympäri.. Täytyyhän sitä opiskelijoilla olla mahdollisuus lukea kokeisiin yölläkin, kun huonekaveri nukkuu.



















Tämä viikko on oikeastaan ollut aika leppoisa tiistain jälkeen, jolloin mulla oli International Marketing -kurssin ensimmäinen koe. Opettaja oli varoitellut, että koe tulee olemaan vaikea, mutta ainakin minulla suurin ongelma oli se, että aika loppui kesken. Turun kauppakorkeakoulun neljän tunnin tentteihin tottuneena 75 minuuttia on lyhyt aika, vaikka suurin osa tehtävistä monivalintoja onkin.
Tiistaina illalla kävin parin espanjalaisen ja yhden saksalaisen kanssa päivällisellä. Espanjassa päivällinen syödään vasta myöhään illalla, joten heillä on ollut aikamoinen totuttelu tähän amerikkalaiseen ruokailurytmiin (suunnilleen samanlainen kuin Suomessa). Tiistaina kuitenkin teimme espanjalaisen tavan mukaan ja menimme ravintolaan kymmenen maissa. Suunnilleen ainut paikka, josta sai ruokaa vielä niin myöhään, oli Macado's. Macado's on ravintola, jossa on myös baaritiski. Ruoka ei ole mitenkään erikoista, mutta se on kiva paikka hengailla.
Keskiviikkona soittelin serkulle skypellä, kävin kuntosalilla, olin luennolla ja katsoin leffaa parin vaihtarin kanssa. Torstaina oli tarkoitus mennä katsomaan samojen tyttöjen kanssa Hangover-leffa kampuksen elokuvateatteriin, mutta näytös oli loppuunmyyty. Niinpä päädyimme hengailemaan muutamien amerikkalaisten kanssa ja he olivat kyllä hauskaa seuraa. Minun oli tarkoitus mennä aikaisin nukkumaan, mutta lopulta taisin olla huoneessani vasta yhden maissa.
Perjantaina vietin päivän Global Opportunities -konferenssissa, johon osalllistumisesta saan lisäpisteitä International Marketing -kurssille. Osa puheista oli melko tylsiä ja osa oikeasti mielenkiintoisia. Yhtenä aihealueena oli Afrikka ja ainakin minulle oli avartavaa kuulla, että osa Afrikan maista on jo oikeasti pitkällä kehityksessä.
Eilinen ilta oli yksi parhaista täällä! Pääsimme vihdoin näkemään Hangoverin ja leffa oli kyllä niin hauska kuin etukäteen olin kuullutkin. Sen jälkeen suuntasimme katsomaan hypnotisointia. Tänä viikonloppuna on Homecoming ja siihen liittyen eilen oli esiintymässä Dr. Jim Wand, mainoslehtisen mukaan "the most popular college hypnotist in America". En tiedä, olivatko kaikki lavalla esiintyneet oikeasti hypnoosissa, mutta show oli joka tapauksessa älyttömän hauska. Show'n jälkeen hengailimme LLC:llä kahden espanjalaisen ja yhden amerikkalaisen kanssa. Aika meni jutellessa tosi nopeasti ja pääsin nukkumaan vasta neljän maissa.
Tänään on varsinainen homecoming-päivä ja juuri äsken lähtikin tuolta parinsadan metrin päästä liikkeelle jonkinlainen paraati. Tällä hetkellä kuuluu ikkunasta Amerikan kansallishymni.. Paraatia aion vain vilkuilla ikkunasta ja itse asiassa se parhaillaan kulkeekin tuossa parinsadan metrin päässä. Ekana näytti menevän orkesteri ja nyt näkyy ihmisiä avoautoissa istumassa.. Täytyy lopettaa, sillä aivan kohta alkaa tailgating! Jeejee! :) Saatte sitten huomenna kuulla lisää tästä päivästä. Pitäisi olla oikein mukava päivä tiedossa, kunhan vaan ei rupeaisi satamaan kovin pahasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti