sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Kuulumisia

Hengissä ollaan edelleen, vaikka blogin päivittäminen onkin vähän jäänyt. Syynä blogihiljaisuuteen on ollut yksinkertaisesti laiskuus ja ajoittain myös kokeisiinlukemiskiireet. Tällä viikolla oli kaksi koetta ja monivalintojen lisäksi niissä oli jopa muutamia lyhyitä esseetehtäviä. Tähän asti koulu on mennyt ihan hyvin. Se kyllä teettää paljon työtä, mutta kokeet eivät sitten ole mitään ihan älyttömän vaikeita.

Meinasin ensin kirjoittaa, että tämä viikonloppu on ollut aika tylsä. Noh, varsinaisesti mitään kovin jännittävää ei olekaan tapahtunut, mutta silti viikonloppu on ollut ihan mukava. Tänään kävin pyöräilemässä "host perheen" äidin kanssa. Sain lainata hänen vanhaa pyöräänsä ja selvisin yllättävän hyvin, vaikka en ollut aiemmin ajanut sellaisella ohutrenkaisella, jalkajarruttomalla pyörällä. Pyöräiltiin noin 10 mailia tasaisessa maastossa (enpä olisi uskonut, että täältä löytyy niin pitkä reitti ilman mäkiä..) Ilma oli tosi nätti ja maisemat hienoja, erityisesti koska täällä alkaa vihdoinkin näkyä kunnolla ruskan värejä. Jos nyt tuuli ei pudota kaikkia lehtiä niin seuraavan parin viikon aikana saadaan nauttia todellisesta väriloistosta.

Eilenkin oli kiva ilma niin menin kävellen kauppaan. Bussillakin olisi päässyt, mutta kun matkalla piti käydä myös lataamassa lisää rahaa puhelimen prepaid-liittymään niin helpompaa oli mennä kävellen. Paluumatkan tulin bussilla. Valitettavasti sillä bussilla ei päässyt ihan asuntolan viereen vaan viimeiset 500 metriä piti kävellä. Asuntola sijaitsee mäellä, joten matka ei ollut ihan helppo. Laskin siinä matkalla tuskaillessani, että ostokseni painoivat ainakin 8 kiloa ja kiivettäviä portaita oli 160! Yleensä kyllä tykkään siitä, että päivittäin tulee kiivettyä aika paljon portaita, ainakin pitäisi pohkeiden olla syksyn lopussa hyvässä kunnossa.

Eilinen iltapäivä meni mesessä jutellessa perheen ja kavereiden kanssa. Illalla yritin saada hiukan luettua tiistain tenttiin, mutta aika laihoin tuloksin. Tarkoituksena oli myös katsoa kirjastosta lainattua elokuvaa, mutta läppärillä ei pystynytkään katsomaan amerikkalaista dvd:tä muutamatta joitain asetuksia, joita saa muuttaa vain muutamia kertoa. En sitten uskaltanut muuttaa niitä, joten tyydyin tv:n katseluun. Koska minulla ei ole huonekaveria, huoneessani ei ole telkkaria. Onneksi yksi kämppäkavereistani (eli niistä tytöistä joiden kanssa jaan kylppärin) laittoi oman telkkarinsa yhteiseen tilaan ja minäkin saan käyttää sitä. Kaukosäädintä ei kyllä ole, mikä hiukan haittaa kanavasurffailua, etenkin kun kanavia on yli 60..

Nyt pitää mennä nukkumaan, että jaksan aamulla herätä lukemaan kokeeseen ja mennä puntille. Mukavaa alkanutta viikkoa (vaikka täällä tätä vanhaa viikkoa onkin vielä tunnin verran jäljellä)!

4 kommenttia:

  1. Haluan nähdä kuvia sieltä :) Missä sä käyt siellä puntilla, jossain siellä yliopistolla? Onko hyvä paikka? ;)

    VastaaPoista
  2. Jenna: Tackar! :)

    Riikka: Hyvä kun kysyit tosta puntista, mun onkin ollut tarkoitus kertoa siitä.. Saatte kuulla siitä sit seuraavassa postauksessa! Täytyy yrittää laittaa enemmän kuvia. En vaan tykkää ku Blogger asettelee ne aina ihan tyhmästi ja joudun muokkailemaan tekstiä jälkikäteen. :/

    VastaaPoista
  3. Niitä kuvia on ihan helppo liikuttaa.. klikkaa kuvaa ja sit cut (se "häviää") ja sit vaan liität sen haluamaas kohtaan! Tai sit silleen vetämällä! niin ja sit siit pystyy valitsee aina et haluuks sen keskel, oikeelle, vasemmalle vai eikö paikkaa oon määritetty!

    En tiedä tajuuks tosta mitään ;)

    VastaaPoista