sunnuntai 16. elokuuta 2009

Seikkailu alkakoon

Lähtöön neljä tuntia! Matkalaukut ovat täynnä, mutta pää tyhjä. Olen keskittynyt viimeiset kaksi päivää lähes täysin lähtövalmisteluihin ja nyt kaikki alkaa olla tehtynä. Matkalaukusta puuttuu enää muutama kuivumassa oleva vaate ja repusta läppäri. Tämän tekstin kirjoitettuani suljen koneen ja laitan sen reppuun. Sitten menen nukkumaan muutamaksi tunniksi ja kuuden jälkeen äiti ja isä lähtevät viemään minua Helsinki-Vantaalle. Sieltä lähtee SAS:in lento Tukholmaan kello 9.30. Tukholmasta jatkan edelleen SAS:lla Chicagoon O'Haren kentälle, jossa edessä ovat maahantulomuodollisuudet. Niihin on onneksi runsaasti aikaa, sillä vaihtoaika on lähes neljä tuntia. Perillä Pohjois-Carolinan suurimmassa kaupungissa Charlottessa pitäisi olla paikallista aikaa seitsemän maissa (aikaero seitsemän tuntia). Ensimmäisen yön vietän Charlottessa hotellissa muiden vaihtareiden kanssa. Maanantaiaamuna meille on järjestetty kuljetus parin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Appalachian State Universityyn, koska Yhdysvalloissa julkinen liikenne on huomattavasti vähäisempää kuin täällä meillä. Pari ensimmäistä päivää menee vaihtareille järjestettävässä perehdytyksessä, mutta yritän päästä jossain välissä kirjoittamaan kuulumisia edes lyhyesti.

Kuten jo mainitsin, pää on aika tyhjä tällä hetkellä. Saattaa johtua siitä, että olen yksinkertaisesti vain väsynyt. Kävin vielä illalla syömässä muutaman ystävän kanssa ja erityisesti sen jälkeen olo on ollut aika rauhallinen. En ole jännittänyt, itkenyt enkä hihkunut innostuksesta, vaan olen vain keskittynyt pakkaamiseen. Voi olla, että tunteet purkautuvat sitten huomenna lennolla, kun on aikaa ajatella.

Nyt lienee aika sanoa heippa ja mennä nukkumaan. Oikein ihanaa syksyä kaikille! Älkää unohtako minua, vaan laittakaa kommenttia tänne tai viestiä Facebookissa tai sähköpostilla! See you soon!

6 kommenttia:

  1. hei jee! ompas lupaava blogi. itse haluisin myös lähteä ensi syksynä jenkkeihin vaihtoon! keep up the good work.

    VastaaPoista
  2. Äää tajusin nyt vasta että oot OIKEESTI lähtenyt ja nähdään vasta jouluna :o

    Take care <3

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa jännältä! Ois kiva joskus itekki käydä edes Jenkeissä.. :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Juu, tarkoitus on pitää sellaista blogia, että siitä olisi hyötyä tuleville vaihtareille. Itse ainakin tykkäsin ennen vaihtoonlähtöä lukea muiden blogeja. :)

    Jenna: Ite vielä totuttelen ajatukseen ettei kyseessä ole mikään normaali viikon lomamatka ulkomaille. Mutta eiköhän neljä kuukautta mene loppujen lopuksi aika nopeasti. Ikävä toki tulee silti. <3

    Maya: Juu, onhan tää sellanen paikka, että on kiva nähdä itekin eikä vaan aina katella tv:stä. ;)

    VastaaPoista
  5. Anna täällä hei!
    Vähäks jännää että oot jo lähtenyt! Pääsin itsekin lähtötunnelmiin tätä lukiessa vaik mulla on lento vasta syyskuun 14. Neljä viikkoa vielä, enkä MALTA ODOTTAA...! Ja vähäks hassua et lensit just Charlotteen ;)

    Mun vaihtoblogia voi lukea livejournalista, tällä käyttäjänimellä (jos nyt onnistun vihdoin postaan tän kommentin kolmannella yrittämällä).

    VastaaPoista
  6. Anna: Loistavaa että sulla on myös blogi, täytyykin laittaa sen osoite tonne suosikkeihin. Valitettavasti en ehtinyt Charlottesta vielä paljoakaan nähdä, mutta eiköhän sinne tule joku retki tehtyä tässä syksyn aikana. :)

    VastaaPoista